כשהגיעה אלינו בשקט בשקט ממחלקת הדיגיטל של מגזין על השולחן הביאה איתה לא רק ערימות של ידע טכני, אלא גם הרים של ידע ואהבה אמיתית לתחום הקולינריה שמתחילה בהסטוריה וברקע, ממשיכה למתכון ולהכנה, ונגמרת כמובן בצילום ובפוסט (ומדי פעם אפשר גם לטעום). היא מומחית גדולה לתה, שהיא מכינה מעשבי התבלין שהיא מגדלת בגינה ההידרופונית שלה ובשעות הפנאי שלה (לו היו לה כאלה מחוץ לעבודה, כמובן) היא מלהטטת בין שתי אהבותיה הגדולות, אפייה וטניס. 

בואו נדבר

077.3200521

בקרו אותנו